Tarieven

Een pianostemming kost 85,00 Euro (incl. 21% btw en voorrijkosten, excl. evtl. parkeerkosten) als ik mijn bezoek bij u kan combineren met een bezoek aan andere klanten in de buurt (routeplanning). Hierbij ga ik uit van maximaal één uur stemtijd. Moeten er nog andere werkzaamheden worden verricht of duurt de stemming langer (wat zelden het geval is) worden de extra kosten per half uur in rekening gebracht. Kleine reparaties (bijv. vastzittende toetsen e/o piepende pedalen) kunnen vaak meteen worden verholpen en vaak ook zonder extra kosten.

 

Wordt er tijdens mijn eerste bezoek geconstateerd dat uw instrument niet meer te stemmen is (door leeftijd, barst in de klankbodem, scheurtjes in het stemblok, oude snaren etc.) zal ik toch de volle stemming moeten berekenen, dit mede omdat ik de tijd voor u gereserveerd heb.

 

Materiaal dat vervangen moet worden (bijv. geknapte snaren tijdens een stemming etc.) komen voor rekening van de klant.

 

Afgerekend wordt per keer achteraf, niet per vooruitbetaling. Op deze manier houdt u als klant altijd een goed overzicht over de verrichtte en betaalde stemmingen.

 

Omdat het vrij arbeidsintensief is om alle klanten van een nota te voorzien kunt u bij mij met het ondertekenen van een doorlopende machtiging betalen. Wilt u dit liever niet dan kunt u natuurlijk ook contant (cash) betalen (alleen gepast). Bij het ondertekenen van een machtiging wordt het verschuldigde bedrag binnen een week na het verrichten van een stemming van uw rekening afgeboekt. Bij een contante (cash) betaling ontvangt u een kwitantie van mij.

 

Als geen van de bovenstaande mogelijkheden uw voorkeur heeft kunt u het bedrag ook zelf overmaken. Omdat dit voor mij echter meer werk in de boekhouding betekent worden er altijd administratiekosten ter hoogte van € 4,50 in rekening gebracht.

 

tarieven1  broken keys 2Steinway Black png